pühapäev, 20. aprill 2008

HaleBopp Singers käis Laululahingus!

Lahingupäev oli väga väsitav, aga sugugi mitte masendav ega stressav.
Raske on edasi anda kõiki tundeid, mida eile kogetud... Meelde jäi nii tunnete tugevus kui sügavus. Mõistus ja mälu olid hõivatud ju laulusõnade tuupimise ja uute liigutuste koordineeritud ohjamisega :)

Pikas lahingupäevas telemajas elasime üle omad pokkerimängijate ilmed ja surnud punktid ja lavale saime parimas emotsionaalses vormis. Laulmine ja teistele kaasaelamine saates oli juba suure eeltöö magus preemia.

Hääletajad panid summa summarum tohutu papi oma telefoniarvetele lisaks, aga kui seda võrrelda korraliku rokk- vms kontserdi piletihinnaga, siis polegi ehk hullu. Muusikaelamuse suutsid pakkuda kõik kolm osalenud koori!

Juba järgmisel laupäeval tuleb uuesti üles astuda, see on natuke murettekitav. No meile pole muidugi miski võimatu, aga lihtsalt ebaõiglane, et konkurendid on saanud juba mõnda aega harjutada... Teisest küljest - järgmistes saadetes otsustavad vaatajad ehk fännklaabi suurus ja meie fännid on just parasjagu "soojad" jätkuvalt telefoninuppe vajutama ja hääletama ;)
Järgmise nädalavahe plaanid olid niisamagi Tallinnaga seotud, ses mõttes vahet pole.

Ühesõnaga: me oleme täiega sillas, et Laululahingus laulsime ja oma kaifi saime saates osalemisega nagunii kätte, aga liigutavalt õnnelikuks teeb ka teadmine, et meil nii palju armsaid poole- ja pöidlahoidjaid on!!

Kommentaare ei ole: