kolmapäev, 16. aprill 2008

veel ääremärkusi põrnitsevale amburile

jah, Kidari, ma ei ole seda veel teinud ja see on niii pagana ahvatlev, et kiusatusele mitte vastu panna. paraku tahaksin ma umbes viiele sinu kümnest ise alla kirjutada, millest võib järeldada ka seda, et amburid ongi sarnased nii pubekate kui ... noh, soliidsematena :D

ja kolmandaks või neljandaks või sajaviieteistkümnendaks - ma ei suuda vist hoiduda projitseerimast paljusid neist targutusist ühele tänasele 17-aastasele neiule Kaalude tähemärgi alt ;)

Niisiis, kulla 16-aastane Katt,
1) sinu unistused on sinu täita. keegi teine ei täida neid sinu eest nagu ka kellelgi teisel pole õigust neid (olgugi mõistusele ja mõistlikkusele appelleerides) sulle keelata.
2) sina ei saa täita teiste unistusi ei kuulsusest ega edust ega rahulikust elust ega õnnelikust abielust isegi siis mitte, kui sa seda kõigest hingest soovid.
3) õpi nautima endaga olemist.
4) su lapsed armastavad sind isegi siis, kui sa end vihkad. ja ka vastupidi :D
5) jumala eest, ära karda, et keegi sind ei hinda või fänna!
6) tea, et on olemas vähemalt üks inimene, kelles tunned ära oma puuduva teise poole - sa kohtud temaga rohkem kui kümne aasta pärast alles. aga su elu teeks kergemeks teadmine, et ta on olemas.
7) õpi kelmikalt luiskama ja bluffima nii ruttu kui võimalik. tegelikult polegi ühte tõde olemas, igaühel on oma ja oleneb vaatenurgast ;)
8) õpi hindama ka neid inimesi, kellest sa parasjagu vaimustatud pole.
9) ükskord oled teadlane ja saad palju reisida ja sul on lapsed ja maja ja kolli-koer ja palju muud, millest unistanud oled. aga depressioonist ja ärevushäiretest sa ei pääse, kui sa enda tunnete ja vajadustega arvestama ei õpi.
10) püüa meeldida eelkõige endale, mitte teistele.

Nii karmid sõnad.
Tehke järele: uurija, Kertu, ajuhaamer...

Kommentaare ei ole: