laupäev, 3. mai 2008

karjalaskekuu vol 2

Karjalaskekuu on läinud koos oluliste töövõitudega: koer suveks taudivaba (oleks siis ka puugi-, takja- ja võilillevaba!), Škoda-loom tehniliselt aktsepteeritud (jajah, suunatuled võiks kollasemad olla) ja värskelt suvepapudes (ei ilmunud teisi nõudlejaid, võtsin omale!). Päris mitu taime on maa seest väljas, maasikad-vaarikad vanast risust puhtad. Tibid puhastasid grilli ära ja avasid hooaja šampinjonide-sinihallitusjuustuga. Veesõdagi on peetud ja paak vett täis lastud. Selg juba rohimise ja kastmisega tuksi keeratud. Osalesin Maxima roositaimeloteriis - kui see heleroheliste idudega jurakas kasvab lilleks nagu Night Queen, on mul rohelised sõrmed täitsa olemas :) Õitsenud on lumikellukesed, krookused; pooleli on siniliiliad, kirikakrad, nartsissid ja tulbid. Kohe-kohe puhkevad kirsipuud õide, siis maikellukesed, teeroosid, iirised ja pojengid, ma loodan. Kusagil õitses juba toomingas! Noort verehurmarohtu seevastu ei lähe meil tänavu vaja, võtku, kes tahab, oma käsnadele, konnasilmadele ja soolatüügastele! Lahing võililledega on ka juba avalöögid saanud ja rahulolevad noored oma ettenäidatud juurikate pealt teenitud tasu eest oluliselt rohkem poe vahet seerinud. Muru vaja niita ja aknad pesta. Peenardel mõned mullalapid täita... mõne sellise flooraesindajaga, keda Bella kohe lömmi ei suudaks lösutada. Haisule siin lootma jääda vist ei saa, meie maitsed lõhnade osas erinevad drastiliselt, kuid mitte piisavalt.
Hommikul kollektiivselt prügikollitama! Mitte et ma tahaks võõrast prahti oma pooltühja konteineri täiteks kasutada, aga seltkond ja kommuuna-elu on meite pärisosa, nii et kasutagem võimalust ühendada meeldiv kasulikuga :)

2 kommentaari:

keelek6rv ütles ...

ehjahh.. tartu rattateed on tõesti erikuradileiutised. jalutad rattaga sinna, kust rattatee algab, istud ja sõidad mõnisada meetrit kuni kilomeeter-paar, siis ronid jälle ratta seljast maha ja jalutad mõne uue rattateeni, kus taas natuke sõidurõõmu saab. ma-sen-dav..

keelek6rv ütles ...

einoh. maisaa aru, kuidas ma nii mööda oma kommentaari postitasin..