reede, 16. veebruar 2007

Kuklipalavik, põhjustet kahest suurest tahvlist sokolaadist viimase 24 tunni jooksul. Kerge talvemase, tea, kas väike xanaxi-kuur oleks kohane?
Eiei, mind ei eruta mitte niivõrd uudised teadusilmast ehk see, et Eesti Teadusinfosüsteemi hulluks ajamiseks on meie töögrupi vaimne kapatsiteet täiesti piisav. Edaspidi oleks paslik teadussaavutusi hinnata muidugi selle alusel, kes suudab oma aruandmed ja taodeldused süsteemisse kavaldada ja kes mitte. Kes sees, see sees, kes väljas, see väljas.
Tagajalgadele ajab histrioonseid tüüpe ikka tähelepanematus. Ma ei pannud enda tundeid hoolikalt tähele, ignoreerisin kontakti ja toppisin Buratino pikka teravat nina igale poole. Loomulik, et see Buratinole ei meeldinud. Neelas suurest ehmatusest kuldvõtmekese alla ja võeti piiril väärismetallide smugeldamise eest kinni.

Ahjaa, sõbrapäev. Mürakarudel on selle koha peal "punaste tagumikukujuliste vidinate kinkimise päev". Hakatuseks otsisin välja südamekujulised piparkoogivormid (4 tk, XS-L) ja vormisin nende abil kõikvõimaliku ning -võimatu hommikusöögimaterjali. Pudruhelvesteni asi siiski ei läinud. Ja vedelikud ei tahtnud hästi vormis püsida. Hiljem sõin ära kingitud martsipanid, aitüma kõigile kinkijatele! Trintsul oli ülemäära kena ja südamlik kaart tehtud. Bella vaatas oma pruunide silmadega erakordselt südamlikult otsa. Vedelesin südamest koos sudokuga voodis ja tundsin, kuidas seljapaid on täpselt kere mööda.
Ma tahaks olla surikaadi nahas.

Jahindusgeograafiat: Vändra metsas Pärnumaal jahiti ennist karusid. Jõgevamaal Saare, Kungla ja Torma valla piiride ühinemispaigas lastakse praegu hunte.

1 kommentaar:

Lupetta ütles ...

Kaabud ja silmad ja sallid,
kohvikus snoobe üks punt.
Lehtedest lipsatas läbi
Pärnumaal lasti üks hunt
_________
Nii laulis Jaan Sööt "Vanaisa-vanaema" laulus
(Jää-äär) ;-)