pühapäev, 19. märts 2006

Lendav Hollandlanna - Rootsi kunn ootab: jäin täna Akademibokhandeln’is jutlema ühe vanahärraga. ta äratas tähelepanu sellega, et seisis seal riiulite vahel ja VILISTAS. väga musikaalselt ja meloodiliselt. Jutu jätkuks tuli välja, et ta on ajaloolane ja tal oli sõja järel eestlannast girlfriend Maimu Susi :) vägailus tüdruk, muide ;)

Karu suudlus: ja tema ise oli? mati hunt? ja nyyd l2hed talle mehele?

Karu suudlus: muuseas, mida ta eelmise k88lfrendiga tegi? marineeris ja pistis tynni?

Lendav Hollandlanna - Rootsi kunn ootab: :D:D:D põgenesin ta juurest jooksujalu kui tuhkatriinu, sest kell juba lõi oma kaheteistkümnendat minutit ja 15ndamal minutil pidi 700 meetrit eemal ülesmäge hakkama järjekordne loeng

Karu suudlus: jah, v2lismaalased on m6nikord pealetykkivad

Lendav Hollandlanna - Rootsi kunn ootab: üldse mitte, ma unustasin lihtsalt kella täielikult - ta oli nii võluv oma vilistamisega.

(siseruumides vilistamine olevat kirjutamata tuleohutusreeglitega keelatud)

Riiulil, mille ees kohtumine aset leidis, lebasid ahvatlused nagu Design – a crash course (kõlbab nooresoo harimiseks) ja Icons of design. The 20th century. Mis me järeldame sest? Et Rootsis asub Ühispange emapank SEB ja raha kulutada on sellevõrra lihtsam ja leebem.

Rootsi kolmas kanal on täna õhtul vene maffia ja puna-armeelaste päralt. Alul maadles nendega Roger „Octopussy” Moore 007, nüüd antakse venekeelse süldimuusika saatel tuld. Die Hard mitmes? Visalt, väga visalt surevad sunnikud... Much work and no play makes Jack a dull boy.

Kommentaare ei ole: