laupäev, 23. veebruar 2008

... leida kedagi, kes laseks mul olla õnnelik...

LOOGIKA on hoolimatu. Halastamatu. Külm. Ükskõikne. Ratsionaalne. Mõistlik. Armastusel ja hoolimisel pole sellega midagi pistmist.
Naiste loogika olevat nonsens. Nagu valge neeger. Olemuslikult ja põhimõtteliselt nonsens. Olen nõus, juhul kui loogika olemuslikult välistab hoolimise ja tunded.
Heh, mehed-loogilised, milleks aga teile loogika? Olete sellest õnnelikumad, kui loogikat ja mõistuspärasust kilbile tõstes välistate soojuse, läheduse, kire ja hoolimise? Loogiliselt võttes on need ju üsna kasutud, naiselikud pealegi...

3 kommentaari:

maitle ütles ...

Vaatan peeglisse ja ei saa sinuga nõustuda! EI SAA! Loogika - kui mõstuspärane analüüs ei toimi ja ei ole kindlasti sookeskne - elik suhtestumine sellesse a'la - naiste loogika on nonsens ja meeste loogika on see maailma parim.

Roni parem kivi alt välja. Uputa end külma vee kraanialla 3 sekundiks ja suhtestu uuesti!

Kateriviteri ütles ...

ja mis sealt peeglist paistab, kulla mees? võid sa käsi südamel vanduda, et pole kordagi üleolevalt muianud: heh, naiste loogika!? - kui keegi naisterahvas on käitunud nii, et sinu mõistus sellele seletust ei leia.

Anonüümne ütles ...

On ju selge, et just naiste loogika välistab soojuse, läheduse, kire ja hoolimise! Sest mis juhtub alati meestega, kes vähegi hoolivad:

A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.