neljapäev, 14. juuli 2005

pildikesi koolipõlvest

Kas Kuutroll on juba välja haudunud need pildid, mis ta Trollidemaal oma futumassinaga tegi? Ei, ta on neist ainult rääkinud, näidanud pole ühtigi... seal olla miski hallutsigeenne pilt viisnurgaga, millest keegi ei tea, millal see võetud ja kelle poolt. Tuli meelde Paavli katuseid lugedes. Umbe vinged jutud ja moraal on ka hea:
teavad rääkida, et kes vana asja meelde tuletab, selle silma sööb orav ära.
Peaks need sellid oravaklubi mentoriteks arvama!
Ajaveebidega juba on nii, et hakkad ühest otsast surfama, teise otsa välja ei jõua mitte. Teekonnal Olga Pealagi - ebalogaalne (Kopli) - Lo-Fi (Kopli) avastasin, et kodulinn Tallinna mentaalsel kaardil on mitmeid valgeid laike. Jah, Kopli kandis eksiks vist ikka veel ära. Muhe ja põhjalik guided tour eelnimetet bloogi vahendusel tekitas mitmeid mõtteid, esimene neist kõlas umbes nii: miks ei võiks Kuutroll oma lupettaga kolida kuu peale või näiteks Koplisse Neeme tänavale? Ai, see oleks Amburi tänava laskekauguses!! Teine mõte tekitas pelmeeni-isu. Kolmas mõte ütles, et sinna kanti peaks minema elu ja inimestega tutvuma. Enne kui tänapäevast ajalugu saab.

1 kommentaar:

Lupetta ütles ...

Muide Kadri tänav on Pärnus. Lausa kaks kohe. Teine on Kadri põik. Kes küll seal võiks elada? ;-)Kuid Neeme tänava mõttele tulime just eelmine nädal, huvitav küll. Kõik Neeme nimelised mehed võiks sinna tasuta korteri saada.